Winterklaar maken van uw tuin
persoonlijk en vertrouwd, boots groen, boots belfeld, tuinontwerp, beplanting, tuinonderhoud, aanleg tuin, groenvoorzieningen, hovenier
22314
page-template-default,page,page-id-22314,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Winterklaar maken van uw tuin

Winterbeurt van uw tuin

 

Bomen, planten, en bloemen maken uw tuin aantrekkelijk met hun vormen en geven structuur aan de tuin.  Uitgebloeide bloemen worden afgeknipt, bomen en struiken gesnoeid,  gevallen bladeren en onkruid worden verwijderd.

Bestaande planten en coniferen kunnen nu verplant worden, de graskanten van het gazon worden afgestoken en het gras wordt voorzien van een bekalking en een wintermeststof.

 

Snoeien van tuin in winter

 

Om dit in de juiste verhoudingen te houden is deskundig snoeiwerk noodzakelijk.  De beplanting is nu in rust, en de bladeren zijn eraf.  Kortom de perfecte tijd om te snoeien.

 

Onderhoud gazon, bomen en planten in het najaar

 

Een vakkundige winterbeurt scheelt u heel veel onderhoudswerk! Het gras op uw gazon winterklaar maken of het snoeien van in de winter. Het onderhoud van uw gazon in het najaar en het snoeien van uw bomen is erg belangrijk.

We helpen u tuin mooi te houden met een goede winter- en  snoeibeurt. Uiteraard nemen we ook al het tuinafval netjes mee.

Gratis offerte-aanvraag!

    Uw naam *

    Uw email

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht