Uw tuin laten ontwerpen
Boots Groenvoorzieningen is een hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanbieden van totaaloplossingen voor al uw wensen op die te maken hebben met beleving, zowel buiten, als binnen. Ontwerp en vormgevingstrajecten, realisatie door vakbekwame hoveniers, renovatie of tuinonderhoud. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.
ontwerp tuin, tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinarchitect, boots groen, boots belfeld, persoonlijk en vertrouwd
21478
page-template-default,page,page-id-21478,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

Uw tuin laten ontwerpen

Pure tuinbeleving - natuurlijk genieten... Proef het verschil...!

Uw tuin laten ontwerpen of tuinadvies nodig?

Voor een origineel en exclusief tuinontwerp voor uw huis of bedrijf, waarin uw wensen én de functionaliteit tot een fraaie eenheid samengevoegd worden. We denken met u mee en dragen oplossingen aan. Een tuin laat zien wie u bent, of wat u met uw bedrijf wilt uitstralen.

Hoe wij uw tuin ontwerpen en tuinadvies geven

Ter plekke wordt een uitgebreid inventarisatiegesprek gevoerd, de huidige situatie vastgelegd en tuinadvies gegeven. Onze tuinontwerpen worden uitgewerkt, en indien gewenst in een 3d tuinontwerp verwerkt.

Deze manier van tuinontwerp is dan ook gebaseerd op een intensieve samenwerking met u als opdrachtgever.

Boots Hoveniersbedrijf maakt optimaal gebruik van de digitale presentatiemogelijkheden voor extra duidelijk tuinadvies. Na bespreking van het tuinontwerp, ontvangt u het tuinontwerp op schaal, en afgedrukt in kleur!

De afspraken en kosten voor dit tuinontwerp en tuinvormgevingstraject worden steeds vooraf vastgelegd.

Na het afsluiten van de tuinontwerp- en tuinvormgevingsfase is de volgende stap het uitwerken van de begroting voor de tuinaanleg op basis van ons tuinadvies en uw tuinwensen.

Vraag hieronder uw offerte op!

    Uw naam *

    Uw email

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht