Tuinonderhoud door Boots Hoveniers
persoonlijk en vertrouwd, boots groen, boots belfeld, tuinontwerp, beplanting, tuinonderhoud, aanleg tuin, groenvoorzieningen, hovenier
22032
page-template-default,page,page-id-22032,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Tuinonderhoud door Boots Hoveniers

Tuinonderhoud uitbesteden

 

Zelf geen ‘tuinwerk’ en geen zorgen meer door tuinaanleg en onderhoud door Boots

 

Een tuin dient er niet alleen mooi uit te zien, maar moet ook kloppen. Na enige tijd is tuinonderhoud nodig om een bestaande tuin weer een nieuw leven te geven en het gebruiksgemak te vergroten. Daarnaast dient uw tuin natuurlijk constant goed bijgehouden te worden. Boots Hoveniers neemt het onderhoud aan uw tuin van u over, in de frequentie die samen wordt afgesproken. Wij zorgen ervoor dat de verzorging van uw tuin perfect gebeurd.

De mogelijkheden van het verzorgen en onderhouden van uw tuin

De verzorging van uw tuin kost u te veel tijd? Boots Hoveniers staat te trappelen om u hierin te ondersteunen en ontzorgen. Vanuit hun vakmanschap, enthousiasme en inzicht werken ze aan het efficiënt realiseren van zichtbaar resultaat. Dat is waar wij goed in zijn. Of het nu gaat om:

 • Het laten snoeien van uw tuin zoals het snoeien van bomen, een heg of planten.
 • Periodieke hulp in de tuin in plaats van totale overname van het onderhoud.
 • En nog veel meer.

 

Tuinhulp gezocht? Neem dan contact op!

 

Offerte aanvragen en dus te weten komen wat de tarieven van tuinonderhoud in uw geval zijn? Vul dan hieronder het formulier in en wij laten u weten wat de prijs van tuin onderhoud of tuinaanleg bij u is.

Gratis offerte-aanvraag

  Uw naam *

  Uw email

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht