Tuinaanleg: Laat uw tuin inrichten en maken
persoonlijk en vertrouwd, boots groen, boots belfeld, tuinontwerp, beplanting, tuinonderhoud, aanleg tuin, groenvoorzieningen, hovenier
22025
page-template-default,page,page-id-22025,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Tuinaanleg: Laat uw tuin inrichten en maken

Uw tuin laten inrichten

 

Tuininrichting en tuinaanleg door Boots Hoveniers

 

Een tuininrichting dient er niet alleen mooi uit te zien, maar het moet ook kloppen. Bij het maken van uw tuin of groenvoorziening kunt u gebruik maken van onze hulp.

 

Na enige tijd is vaak het opnieuw aanleggen van de tuin nodig om een bestaande tuin weer een nieuw leven te geven en het gebruiksgemak te vergroten. Het opnieuw aanleggen van uw tuin of deelaanpassing laat u weer van uw tuin genieten, zonder de tuin compleet te vernieuwen, en weer aan de huidige eisen en onderhoudsbehoeften te laten voldoen.

 

De mogelijkheden voor het maken van uw tuin

 

Boots Hoveniers te Limburg is een expert in tuinaanleg, tuinrenovatie en inrichting. Tuinaanleg en het opnieuw inrichten van uw tuin, zijn onze dagelijkse werkzaamheden. De vakmensen van Boots hoveniers staan te trappelen om tuin, oprit, vijver, terras, bestrating, hekwerken opnieuw in te richten of aan te passen. Vanuit hun vakmanschap, enthousiasme en inzicht werken ze aan het realiseren van zichtbaar resultaat. Dat is waar wij goed in zijn. Of het nu gaat om de inrichting van een kleine tuin, het aanplanten van een bloembak, een bloementuin of voortuin aanleggen of het compleet inrichten van een buitenruimte of bedrijfstuin. Zelfs de aanleg van een stadstuin is mogelijk. Onze diensten rondom tuinaanleg gelden natuurlijk niet alleen voor Limburg, ook in Brabant komen wij natuurlijk uw tuin aanleggen. Hieronder kunt u een gratis offerte aanvragen.

Gratis offerte-aanvraag!

    Uw naam *

    Uw email

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht