Over ons
Boots Groenvoorzieningen is een hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanbieden van totaaloplossingen voor al uw wensen op die te maken hebben met beleving, zowel buiten, als binnen. Ontwerp en vormgevingstrajecten, realisatie door vakbekwame hoveniers, renovatie of tuinonderhoud. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.
boots hoveniers, boots groen, ontwerp tuin, tuinontwerp, persoonlijk en vertrouwd, aanleg tuin
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Over ons

Even voorstellen

Boots Groenvoorzieningen

Alle werkzaamheden in uw tuin én meer! Boots Groenvoorzieningen is een hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanbieden van totaaloplossingen voor al uw wensen die te maken hebben met beleving, zowel buiten als binnen.

 

Ontwerp en vormgevingstrajecten, realisatie door vakbekwame hoveniers, renovatie of onderhoud. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 

Levering op bestelling van alle tuinplanten voor de doe-het-zelver. Wij verzorgen complete facilitaire diensten voor bedrijven en organisaties.

 

Correct nakomen van afspraken en deskundige ondersteuning geven onze producten en diensten onmiskenbare meerwaarde. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn bepalend voor onze werkwijze.

Beplanting0

Tuinontwerp0

Aanleg & Onderhoud0