Nieuws
boots groen, persoonlijk en vertrouwd
1815
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-1815,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Nieuws

Boots Groenvoorzieningen in de Media
Boots Hoveniers en Groenvoorzieningen Belfeld

Genieten in uw privé paradijs

Genieten in uw privé-paradijs (De Limburger) Met Boots Groenvoorzieningen op zoek naar uw tuinbeleving Heeft u deze zomer ook inspiratie opgedaan om uw tuin aan te leggen of te veranderen? Dan is het nu tijd om deze ideeën tot uitvoering te brengen. De herfst is immers een ideale planttijd! Zo kunt u volgend voorjaar al genieten van een met zorg aangelegde tuin. READ MORE

Boots Groen Belfeld

Boots Groen biedt totaaloplossingen

Boots Groenvoorzieningen biedt totaaloplossingen (De Limburger maart)

De verwezenlijking van uw persoonlijke tuinbeleving

Nu de dagen gaan lengen zal het niet lang meer duren of Nederland richt zijn blik weer naar buiten. In het straatbeeld verschijnen binnenkort de eerste terrassen, in de woonkamer ontstaan tal van ideeën om de tuin een bijzonder aanzien te geven. Voor de verwezenlijking van die ideeën kunt u het beste een beroep doen op een gespecialiseerd hoveniersbedrijf, zoals Boots Groenvoorzieningen uit Belfeld.

READ MORE

Boots Groenvoorzieningen BV

Persoonlijke tuinwensen

Boots Groenvoorzieningen maakt persoonlijke tuinwensen concreet

“De tuin hoeft geen statisch gegeven te zijn”

De tuin, hij maakt tegenwoordig zondermeer deel uit van de optimale woonbeleving. Helemaal ingericht overeenkomstig onze voorkeuren en in dat opzicht een vertaling van de binnenruimte naar buiten. En net zoals de diverse kamers in de woning zelf, kan de tuin van tijd tot tijd zonder al te ingrijpende maatregelen een nieuwe uitstraling krijgen. Boots Groenvoorzieningen uit Belfeld kan u daarbij perfect van dienst zijn.

Boots Groenvoorzieningen is aanbieder van totaaloplossingen op het gebied van tuinaanleg voor zowel particulieren als bedrijven. Dat betekent dat het bedrijf tuinontwerpen maakt, groen aanlegt en onderhoudt en tevens zorg kan dragen voor bijvoorbeeld afrasteringen en bestratingen. “Wij vertalen de wensen van de klant naar bijzondere tuinen”, vertelt Coen Boots.

READ MORE

Uw groene ‘woonkamer’

Boots Groenvoorzieningen geeft tuinbeleving een nieuwe dimensie

De Nederlander gaat meer en meer van het buitenleven genieten. Zelfs als de wind nog wat fris is en de avonden kil, geven we ons – in een beschut hoekje of met behulp van terrasverwarming – over aan onze persoonlijke tuinbeleving. En met het oplopen van de temperaturen zijn we steeds langer en vaker in de tuin te vinden. Om te genieten van de zon met een glas wijn, in de schaduw een boek te lezen, bezoek te ontvangen en te eten. Daarmee is de tuin onze groene ‘woonkamer’ geworden. Boots Groenvoorzieningen uit Belfeld zorgt ervoor dat die ‘buitenkamer’ helemaal naar uw smaak is ingericht.

READ MORE

Groencentrum | Boots Groenvoorzieningen BV

Wat schrijft de pers over Boots Groen

September 2009; Dagblad de Limburger

Groen, groener, groenst

juist in de winter.

Heerlijk geurend, uitbundig bloeiend en mooi diepgroen. Zó kan ook jouw tuin er in de winter uitzien. Wonen & Tuinen stelt het mooiste wintergroen voor.

‘s-Zomers is de tuin helemaal ons domein. De twee erop volgende seizoenen zijn we er steeds minder te vinden. ,,Dat is jammer,” vindt Coen Boots van het gelijknamig hoveniersbedrijf in Belfeld. ,,Het is echt zonde dat het groene beeld van de tuin in de winter vaak vergeten wordt. Met wintergroen accentueert je lijnen in de tuin en maak je van je tuin iets speciaals, ook in het seizoen waarin je dat het minst verwacht, misschien.”

READ MORE