Onderhoud van gazon
persoonlijk en vertrouwd, boots groen, boots belfeld, tuinontwerp, beplanting, tuinonderhoud, aanleg tuin, groenvoorzieningen, hovenier
22316
page-template-default,page,page-id-22316,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Onderhoud van gazon

Onderhoud van uw gazon in de winter

 

We harken alle bladeren van het gazon zodat het gras licht vangt en groen blijft. Ook maaien we het gazon als we zieni dat het gras nog groeit, meestal tot half november. We stellen de maaihoogte in op 4 tot 5 cm en laten bladeren liggen als we daarna nog gaan maaien, zodat we ze tijdens het maaien versnipperen en opvangen. Versnipperde bladeren worden in het compostvat sneller omgezet in compost.

We brengen een geschikte ‘wintermeststof’ aan en een kalkmeststof, hierbij is korrelkalk het makkelijkste te strooien. Sneeuw laten we op het gazon liggen. Wij en u lopen daarna zo min mogelijk over een bevroren of nat gazon of grasveld.

 

Onderhoud van gazon in het voorjaar

 

Het herstellen van uw gazon na de winter pakken wij graag voor u op. Het onderhoud van het gazon in het voorjaar, zorgt voor een prachtige tuin wanneer u weer lekker buiten gaat zitten.

Gratis offerte-aanvraag!

    Uw naam *

    Uw email

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht