Persoonlijke tuinwensen
persoonlijk en vertrouwd, boots groen, boots belfeld, tuinontwerp, beplanting, tuinonderhoud, aanleg tuin, groenvoorzieningen, hovenier
21672
post-template-default,single,single-post,postid-21672,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Persoonlijke tuinwensen

“De tuin hoeft geen statisch gegeven te zijn”

Persoonlijke tuinwensen

Boots Groenvoorzieningen maakt persoonlijke tuinwensen concreet

“De tuin hoeft geen statisch gegeven te zijn”

De tuin, hij maakt tegenwoordig zondermeer deel uit van de optimale woonbeleving. Helemaal ingericht overeenkomstig onze voorkeuren en in dat opzicht een vertaling van de binnenruimte naar buiten. En net zoals de diverse kamers in de woning zelf, kan de tuin van tijd tot tijd zonder al te ingrijpende maatregelen een nieuwe uitstraling krijgen. Boots Groenvoorzieningen uit Belfeld kan u daarbij perfect van dienst zijn.

Boots Groenvoorzieningen is aanbieder van totaaloplossingen op het gebied van tuinaanleg voor zowel particulieren als bedrijven. Dat betekent dat het bedrijf tuinontwerpen maakt, groen aanlegt en onderhoudt en tevens zorg kan dragen voor bijvoorbeeld afrasteringen en bestratingen. “Wij vertalen de wensen van de klant naar bijzondere tuinen”, vertelt Coen Boots.

“Tuinen die helemaal aansluiten bij de persoonlijke voorkeuren. We leren de klant eerst kennen en combineren dan onze ideeën aan ons advies. Net als de ruimtes binnenshuis vraagt het inrichten van een tuin tegenwoordig alle aandacht. Het is niet meer een kwestie van wat gras, grindtegels en een bloemenbed, maar het creëren van een passend geheel waarin de klant zich helemaal thuis voelt. De tuin is de persoonlijke beleving van woon- en leefgenot.”

Sfeer en beleving zijn twee belangrijke steekwoorden bij de ontwerpen van Boots Groenvoorzieningen. Het creëren van een bijzondere tuin is meer dan de som der delen. Er moet een samenhang gevormd worden. Rekening houdend met de wensen van de klant, de omgeving en de functies wordt er naar een balans gezocht. Zo ontstaat er een uniek totaalbeeld waarin niet alleen het groen, maar ook bijvoorbeeld verlichting en kunst – die de tuin vaak een persoonlijk accent geeft – helemaal op elkaar zijn afgestemd.

“Dat betekent overigens niet dat de tuin vervolgens een statisch geheel vormt”, merkt Coen Boots vervolgens op. Een volwaardige buitenruimte moet makkelijk aan te passen zijn aan de veranderende wensen en nieuwe toepassingen. Dit kun je bereiken door met verschillende “kamers” te werken. Ruimte voor bijvoorbeeld een trendy buitenkeuken of juist een echt rust- of meditatiepunt. Met een paar kleine aanpassingen moet dit te realiseren zijn. Daar houden we bij het maken van onze ontwerpen en de aanleg al rekening mee, dus heel ingrijpend hoeft dat niet te zijn.” Boots legt uit dat sommige delen van de tuin zelfs per seizoen kunnen wisselen, terwijl andere om de paar jaar een andere uitstraling kunnen krijgen. “Door regelmatig te veranderen krijgt de tuin steeds een nieuwe dimensie.”

Naast ontwerp en aanleg verzorgt Boots Groenvoorzieningen ook het onderhoud geheel naar wens van de klant. Coen Boots: “Sommige mensen willen dat graag in het voorjaar, anderen tijdens hun vakantie, zodat de tuin weer perfect in orde is als ze terugkomen. En er zijn eveneens klanten die zelf wat hand- en spandiensten willen verrichten. Het kan allemaal. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het onderhoud op de juiste wijze en juiste momenten gebeurt. Zo zorgen we ervoor dat de mensen in de tuin kunnen doen waarvoor hij aangelegd is, optimaal genieten. Met vrienden, met familie of gewoon in hun eentje.”