Boots Groen biedt totaaloplossingen
persoonlijk en vertrouwd, boots groen, boots belfeld, tuinontwerp, beplanting, tuinonderhoud, aanleg tuin, groenvoorzieningen, hovenier
21675
post-template-default,single,single-post,postid-21675,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

Boots Groen biedt totaaloplossingen

De verwezenlijking van uw persoonlijke tuinbeleving

Boots Groen biedt totaaloplossingen

Boots Groenvoorzieningen biedt totaaloplossingen (De Limburger maart)

De verwezenlijking van uw persoonlijke tuinbeleving

Nu de dagen gaan lengen zal het niet lang meer duren of Nederland richt zijn blik weer naar buiten. In het straatbeeld verschijnen binnenkort de eerste terrassen, in de woonkamer ontstaan tal van ideeën om de tuin een bijzonder aanzien te geven. Voor de verwezenlijking van die ideeën kunt u het beste een beroep doen op een gespecialiseerd hoveniersbedrijf, zoals Boots Groenvoorzieningen uit Belfeld.

De tuin, het is allang niet meer slechts een stukje grond achter de woning. In de afgelopen jaren is de tuin een wezenlijk bestanddeel van die woning geworden en aan het inrichten ervan besteden we tegenwoordig bijzonder veel aandacht. En net als het interieur van ons huis moet de inrichting van de tuin een bijzonder karakter krijgen en aansluiten bij onze persoonlijkheid. Boots Groenvoorzieningen kan met totaaloplossingen op het gebied van tuinaanleg aan die wensen voldoen.

“Totaaloplossingen, dat betekent dat we ons bezig houden met zowel het ontwerp als de aanleg, het onderhoud en het eventueel inpassen van kunstvoorwerpen”, maakt Coen Boots duidelijk. “Daarbij combineren we de wensen van de klant met onze kennis en kundigheid.” Boots legt uit dat het in eerste instantie zaak is om die wensen zo goed mogelijk te inventariseren. Dat gebeurt in een uitgebreid gesprek waarin het ontwerp stap voor stap wordt doorgenomen. “Wij werken met een heel persoonlijke aanpak. Hoe beter je de klanten leert kennen, hoe meer je het ontwerp op hun voorkeuren kunt afstemmen. Het inrichten van een tuin moet je vergelijken met het inrichten van een woon- of slaapkamer. De mensen hebben er bepaalde ideeën over en die ideeën voorzien wij van advies. Vervolgens vertalen we het geheel in een ontwerp.”

Daarbij zijn alle details belangrijk, maakt Coen Boots duidelijk. De vakkundige medewerkers van Boots Groenvoorziening besteden dan ook niet alleen alle aandacht aan de beplanting, maar ook aan de aanleg van bestrating en afrastering. Een lichtadvies maakt eveneens onderdeel uit van het ontwerp, zodat de tuin efficiënt en sfeervol wordt verlicht. Verder gebeurt het inpassen van kunstelementen met de grootst mogelijke zorg. “Ook in een tuin kun je een schilderij plaatsen, op roestvrij staal”, aldus Boots. “Of een sculptuur van glas of metaal. Dat zijn vaak heel specifieke items die de tuin dat persoonlijke tintje geven. En net als in de woning is het belangrijk dat de kunstelementen op de juiste manier in het geheel worden verwerkt.” Daarmee maakt Coen Boots precies duidelijk wat de specialiteit van Boots Groenvoorziening is: het op elkaar afstemmen van alle elementen waaruit een tuin bestaat, op een zodanige wijze dat er een uniek totaalbeeld ontstaat. Een totaalbeeld dat een verwezenlijking is van de persoonlijke tuinbeleving van de klant.