Beplanting
Boots Groenvoorzieningen is een hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanbieden van totaaloplossingen voor al uw wensen op die te maken hebben met beleving, zowel buiten, als binnen. Ontwerp en vormgevingstrajecten, realisatie door vakbekwame hoveniers, renovatie of tuinonderhoud. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.
beplanting, tuin beplanting, aanleg beplanting, aanleg tuin, boots groen, boots belfeld, persoonlijk en vertrouwd
21480
page-template-default,page,page-id-21480,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

Beplanting

Groen is een belangrijk element in uw tuin

Beplanting

Groen is een belangrijk element in uw (bedrijfs-) tuin. 

Beplantingsplan: 

Voor het maken van een beplantingsplan wordt de situatie ter plaatse, de grondsoort, en ligging van de tuin opgenomen. Ook wordt uitvoerig uw eigen ’tuinbeleving’ besproken.

Hierna wordt een beplantingsidee samengesteld, waarin uw wensen, met de mogelijkheden en onderhoudsbehoefte van de tuin, samen met de groenspecialist op een frisse en vakkundige manier zijn uitgewerkt.


Onze passie is het creëren van sfeer en beleving met vooral plantaardige materialen.

U ontvangt hierbij een compleet uitgewerkt plan, met beplantingslijst, voorzien van de gegevens én foto’s van de beplanting. Hierbij maakt Boots hoveniersbedrijf gebruik van speciale computerprogramma’s om de beplanting alvast te laten zien!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw eigen tuin… Naast de beplanting zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals een vijver aanleggen, of uw tuin ontwerpen of tuin onderhoud door Boots hoveniersbedrijf. Zo kunnen we naderhand ook uw tuin snoeien etc.

Gratis offerte-aanvraag!

    Uw naam *

    Uw email

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht